Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
TFI Accendo Traning
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiecte cu finantare din fondurile structurale
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ContaPlus va invita sa participati la sesiunea de training si consultanta
“Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale” – Predeal, 29 noiembrie-02 decembrie 2007

Seminarul se adresează celor care doresc să petreacă o vacanţă activă în care să se simtă bine şi totodată să înveţe cum să obţină finanţare din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene. Aerul proaspăt şi pitorescul locului vor face ca rezultatul să fie o vacanţă utilă, relaxantă şi plăcută.

STRUCTURA SEMINARULUI
Seminarul se va desfăşura la VILA SELECT*** din Predeal, în perioada 28 noiembrie - 2 decembrie 2007. Situată pe strada Trei Brazi din Predeal, vila Select*** dispune de camere confortabile şi spaţioase, structurate pe trei etaje, restaurant amenajat în stil tradiţional românesc şi sala de seminar în care se va desfăsura programul de training, după următorul program:

Joi, 29 noiembrie
Modulul 1: Strategia de dezvoltare a companiei; adoptarea deciziei de a aplica pentru obţinerea de fonduri europene
Susţinut de Ilie DRĂGAN

Vineri, 30 noiembrie
Modulul 2: Elaborarea cererilor de finanţare
Susţinut de Aida CĂTANĂ

Sambata, 1 decembrie
Modulul 3: Evaluarea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană
Susţinut de Liviu MUŞAT

Duminica, 2 decembrie
Modulul 4: Achiziţii publice
Susţinut de Cezarina FĂLAN

Cursurile au un pronunţat caracter practic - aplicativ. În procesul de pregătire, utilizăm mijloace şi metode moderne de instruire: prezentări, dezbateri, discuţii active, exemplificări şi studii de caz. Suportul de curs, pe care îl puteţi consulta în permanenţă, va fi inclus în mapa de prezentare alături de o mulţime de pagini pline de informaţii utile în activitatea dumneavoastră şi ultimele două numere ale revistei ContaPlus, toate acestea fiind cuprinse în taxa de participare! Numărul de participanţi va fi dimensionat astfel încât să se poată crea o atmosferă adecvată înţelegerii rapide şi eficiente a informaţiilor oferite şi de a se crea cadrul necesar discuţiilor purtate liber, legat de aspecte şi/sau speţe întâlnite în ramura de activitate în care profesaţi.

Informatii complete privind programul educational, structura tematica, modalitatea de inscriere, locatia, discount-urile oferite si talonul de inscriere va sunt prezentate pe site-ul nostru http://www.revistacontaplus.ro/cursuri.php. De asemenea, va vom raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra la tel./fax: 021 211 45 71, mobil: 0728 243 149.
Din Gura in Gura